Sveriges första ekologiska doftljus

ekologiska doftljus

Idag har jag varit på pressvisning och tagit del av massor av härligheter som lanseras under våren.

De märken som presenterade sina nyheter var Elemis, bareMinerals , Elizabeth Arden PRO, Kårby Organics, och det amerikanska makeupmärket BUXOM,  som gör entré på den svenska marknaden.

Det var så mycket härligt att varje märke får sitt egna inlägg. Först ut är KÅRBY ORGANICS . Sveriges första ekologiska doftljus.

Ekologiska doftljus

Dessa väldoftande produkter tillverkas i Strängnäs och bidrar till att minska stress och öka ditt välbefinnande. Dom är 100% ekologiska i varje led. Kårbys ekologiska doftprodukter är doftsatta med eteriska oljor från odlingar runt om i världen, tillsammans bildar de tre olika doftkategorier

-Relaxation

-Harmony

-Energy

Ingredienserna kommer från sjysta odlingar och består av kokos, karnauba, bi och palmvax. Palmoljan kommer inte från skövlad regnskog i Asien utan från certifierade ekologiska odlingar i Sydamerika.

ekologiska doftljus

Sortimentet består av härliga doftljus i två storlekar, rumsspray och doftpinnar. Alla produkter har behagliga dofter från naturen. Det fullstora ljuset som har en brinntid på 60 timmar kostar 450 kronor. Travel candle med en brinntid på upp till 30 timmar kostar 225 kronor och är enkelt att ta med sig på resan.

ekologiska doftljus

Home Mist som du sprayar i rummet kostar 275 kronor för 100 ml.

Ekologisk doftspray

Doftpinnar med 100 ml doft kostar 450 kronor. Dessa produkter kommer att finnas på spa, salonger och i inredningsbutiker.

Kårby organics

Bort med alla syntetiska dofter i hemmet! Nu finns det bättre alternativ.

Kårby Organics har tillverkat en fiffig liten ”vek-sax” i metall. För att klippa bort den lilla knoppen som blir på veken när ljuset brunnit ett tag. Den kan lätt orsaka att det blir onödigt mycket rök. Nu är det problemet löst!

Kårby organics

You may also like