Annorlunda modelljobb för IKEA

Ikea

För femton år sedan spelade jag in min första reklamfilm. Jag hade huvudrollen och filmen visades i Tyskland och England. Jag minns att jag fick 7500 kronor, vilket kändes jätte mycket.

Här om dagen fick jag och min dotter ett annorlunda jobb för IKEA. Vi skulle vara handmodeller.

Det var inte helt lätt. Det är en sak att agera med hela kroppen och ansiktsuttryck ,men att få händerna att se bra ut är faktiskt lite knepigt. Att hitta exakt rätt vinkel och att hålla dem helt stilla när fotografen tycker att det är bra. En rolig erfarenhet ialla fall.

Vi fick manikyr och smink på händerna innan vi körde igång. Att vara makeup artist eller stylist för reklamuppdrag måste vara oerhört varierande.

Ikea kommer med en ny barnkollektion och det var den vi plåtade. Vi hade även med Nellies lilla kusin med utifall dom skulle behöva små händer. Hon hade mest roligt med alla grejerna. Den stora röda handen var extra kul!

Nu kan jag checka av en ny erfarenhet på meritlistan:

– Handmodell ✔

Det blir kul att se vart bilderna hamnar.

You may also like

2 kommentarer

  1. Kul jobb, jag blev erbjuden fota min hand till en agentur för få handmodell jobb…jag trodde faktiskt inte sådana jobb existerande så fotade aldrig handen!