Födelsedagsfirande i grönskan

Igår firade jag min fina vän Nathalie som fyllde jämnt. Hon hade bjudit in ett gäng vänner till parken vid sjöhistoriska museet och där bjöd hon på bubbel med tilltugg. Så mysigt! Vädret var strålande!


Nathalie bor i Los Angeles så vi träffas inte så ofta. Hon lever ett spännande liv som skådespelare. Jag bestämde mig för att intervjua henne innan hon åker tillbaka så att ni läsare ska få lite inblick i hur det är att vara frilansande skådis i Hollywood. Ni kanske känner igen henne från ” fröken Julie”.

Det var så himla roligt. Nathalie hade bjudit in en tjej som jag träffade under inspelningen av ”She’s got The look”. Vi umgicks en helg , under castingen. Vi bytte nummer och sa att vi skulle ses. Hon kom tyvärr inte vidare till tävlingen och av någon anledning har det liksom runnit ut i sanden. Men igår dök Therese upp, vilket jag är glad för! Vi kommer garanterat att ses snart igen. Hon har också en väldigt spännande historia som jag vill dela med er.

Ha en skön söndag!

You may also like