Den bästa julklappen någonsin!

Så länge jag kan minnas har våra barn tjatat om hund. Vi har alltid sagt nej och aldrig ens tänkt tanken på att det skulle kunna fungera. Eftersom tjatet kvarstått och det bara blivit mer och mer med besvikelse och mycket känslor, började vi att tänka tanken, nu då barnen börjar bli så pass stora.

Vi lånade hem våra vänners Cocker spaniel ett par gånger för att prova på. Det dröjde inte länge innan även vi vuxna förälskade oss i den lilla killen, som fortfarande är valp. Vi var ute och busade i skogen och hela familjen aktiverades tillsammans. Jag och min man bestämde oss för ett par månader sedan att våra barn skulle få sitt livs överraskning på julafton. Vi gör det, vi skaffar en hund! En alldeles egen Cocker Spaniel. Nu kan vi knappt vänta tills vi får träffa vår lilla tjej. Det ögonblicket när barnen fick sin alldeles speciella julklapp på julaftons förmiddag, det kommer vi aldrig att glömma. Vi smygfilmade och tog bilder för att få bevara det ögonblicket. Det blev precis så magiskt som vi hade hoppats på! Massor av tårar och glädje.

Vi är alla hundvana då både farmor och mormor alltid haft hundar. Nu börjar ett nytt kapitel i vårt liv. Det känns som att vi ska få en bebis. Så spännande! Hon är precis nyfödd och kommer till oss i mars om allt går som det ska. Elsa ska hon heta. Vår Nellie heter Elsa i mellan namn och hennes gammelmormor hette Elsa när hon levde, så det har hängt med i familjen ett tag.

överraskar med hundvalp

Välkommen hem till oss Elsa, när du är redo att lämna din mamma. Vi ska ta väl hand om dig.

You may also like

9 kommentarer

  1. Men vilken underbar julklapp till familjen Malin. Jag hade som mål att skaffa en valp innan min födelsedag nu i februari men har fått flytta det till att jag ska bli med valp under året. Vilka bilder och filmer du fångat. Ögonblick som är helt ljuvliga. Grattis till er alla.

  2. Underbart! Vi följde vår valp från den va i magen, vilken vöntan på denna bebis;) det är 9 år sen o han ör min livs kärlek..ni kommer bli så lyckliga med denna livskamrat:))

  3. Blev faktiskt inspirerad av er så jag åkte in till stan och köpte en hamster. En dröm jag haft i många år. Så tack och bock för att ni fick mig att våga!

  4. Åh vad roligt och det är sån himla söt hund! Grattis är lite avis. Men i framtiden kanske man får en hund själv. 🙂