Besök på Aller media

Ni kanske vet att jag tycker om att göra studiebesök på intressanta företag. Så idag hade jag bokat in ett besök på Aller media, där jag fick en rundvisning av Anna Shimoda på Hänt redaktionen där Anna jobbar som huvudredaktör. Det var jätte kul och jag gillar att se hur det går till bakom kulisserna på företagen. Jag älskar ju själv att skriva och jobba med media så jag är jätte glad att jag fick komma upp och hälsa på.

Aller media Stockholm

På Aller media finns många tidningar under samma tak!

alla tidningar under aller media

Trevliga och glada Anna Shimoda gav mig många bra tips på vad jag kan tänka på då jag vill slå mig in i media världen. Jag fick se hur det går till när tidningens innehåll skapas och hur man hittar alla snaskiga bilder. Det är ganska otroligt hur många tidningar som säljs varje vecka och hur många personer som ligger bakom innehållet. På bilden ser ni antalet sålda tidningar av olika nummer. Jag fick med mig en bunt olika tidningar av senaste nummer, så nu har jag massor av skvaller att gotta mig i. Anna och hennes man Hans Shimoda lär jag snart se ute i vimlet igen. Alltid lika trevligt!

Aller media, Anna ShimodaTusen tack för ett trevligt besök på Aller media!

You may also like