Medicinsk botox mot svett och spända käkmuskler

Luxe event
Lindra spänningar i käken

För en tid sedan skrev jag ett inlägg om att bota spänningshuvudvärk med botox. Tre små stick på var sida om käken, in i muskeln för att få den att slappna av. Inlägget har varit väldigt populärt , så därför väljer jag att skriva om det igen. Jag har varit på Newclinic och fått hjälp. Helene som sköterskan heter , lade även ett litet stick i tinningen på vardera sida. I den muskel som man känner om man biter ihop. Jag har haft bettskena i många år då jag biter ihop och får spänningsvärk. Nu slipper jag den läbbiga skenan. Igår var det dags för påfyllning.

Bota spända käkar

Läkemedlet som används heter Dysport. En ansvarig läkare skriver ut ett recept och man hämtar ut läkemedlet på apoteket. Det är viktigt att det förvaras kallt.

Newclinic

Bli av med svettproblematik

Samma läkemedel används för att bli av med svettproblematik. Genom att injecera Dysport på flera små områden i armhålan eller handflatorna tex , så stoppas svettproduktionen i det behandlade området.

Jag har testat i armhåla och det fungerar till 100%. Kan tänka mig att det är otroligt befriande om man verkligen har problem med  svett.

Newclinic

Om det gjorde ont? Inte i käkarna, men visst sticks det lite under armarna. Men det är snabbt över. Båda behandlingar sitter i ungefär tre till sex månader, sedan kan man fylla på.

Newclinic ligger på Engelbrektsgatan, intill Humlegården i Stockholm. De två duktiga sköterskorna som jobbar där heter Helene och Anna. Man kan känna sig 100% trygg i deras händer.

Priser och tidsbokning hittar du här

Behandlingar som utförs på Newclinic:

Läppar,Rynkor
Dermapen™ , IPL Behandlingar
Restylane Skinboosters ,Plastikkirurgi
Kemisk Peeling ,Medicinsk botox och Svettbehandlingar.

You may also like