Lyko har utförsäljning!

lyko.se

Innehåller annonslänkar från Lyko

Lyko flyttar till nya hypermoderna lokaler i min hemkommun Vansbro. För att underlätta flytten säljer dom ut tusentals produkter med upp till 80% rabatt! In och fynda!! Säkert hittar du flera av dina favoriter till riktigt låga priser och passa på att testa något nytt.

Jag har testat väldigt många skönhetsprodukter, så om du vill ha tips på någon specifik typ av produkt, tipsar jag gärna!

Jag ska se om jag kan göra några parfymfynd.

Till Lykos utförsäljning!

Say no more!

 

You may also like

7 kommentarer

 1. Jag igen 😄 Tipsa gärna om produkter du använder som du inte kan vara utan..nattmask? Rouge? Puder? Concealer?
  Allt du använder rättare sagt! 🙂
  Kanske finns dom att fynda hos just Lyko nu. Tipsa oss Malin!!

  1. Oj! Jag använder så många olika. Till vardags använder jag i nuläget La Roche Posay färgad dagkräm, brynpenna, mascara, rouge eller bronzingpuder på kindbenen & läppstift/läppglans , färg efter humör =).
   Mitt favorit rouge är ett orangefärgat från NYX. Mascara skulle jag tipsa om IsaDoras nya – lash energy & även IsaDoras foundation -Skin beauty.
   Läppglans finns det ju hur många mumsiga som helst! 😉

 2. Använder du primer innan du sminkar dig? Har aldrig provat men känner det är dags. Tacksam för tips, vilken använder du själv Malin?
  Och kan man ha primer även kring ögonen så concealer sitter bättre?
  Ja du hör själv, ingen koll överhuvudtaget..hjälp mig snälla!

  1. Hej Malin!
   Nej jag använder nästan aldrig primer. Jag tycker att det blir lite kaka på kaka. Men det kan absolut vara bra att ha tex en eye-primer om man ska göra en festlig makeup. Mitt tips är, ingen concealer runt ögonen. Kör på en highlighting pen istället. YSL har en riktigt bra!