Tävlingen avslutad – Litomove Sport hälsokost!

TÄVLING I SAMARBETE MED LITOMOVE 

Sju tävlande som motiverat varför de vill vinna + följer @litomovesverige och @malintilja på instagram har meddelats och får tre förpackningar Litomove Sport, värde 987 kronor på posten.

Ni som inte vann denna gång, misströsta inte. En ny tävling kommer snart upp igen. Håll utkik i bloggen och på instagram!

Nyponpulver

Litomove Sport innehåller nypon och magnesium som bidrar till att bibehålla hälsosamma och rörliga leder och normal muskelfunktion.
Dessutom innehåller Litomove Sport vitamin D som bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för broskets och benstommens normala funktion.
Innehåller en kombination av ingredienser för hälsosamma leder och muskler för den aktive motionären som vill träna utan avbrott.

• Praktisk en-om-dagen-dosering
• Innovativ och unik tablettform som är dokumenterad lätt att svälja

Förpackningen innehåller 30 tabletter.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Läs mer om Nyponpulvrets hälsosamma effekter här

You may also like

12 kommentarer

 1. Ni som skickat in tävlingsbidrag! Glöm inte att följa
  @litomovesverige OCH @malintilja på Instagram. Lycka till!

 2. Spännande produkt! Har problem med sköldkörteln och behöver både magnesium och D-vitamin som tillskott. Denna verkar bra!

  Litenskrutt på Instagram.

 3. Jobbade tidigare som flyttarbetare som belastade mycket knäna och fötterna men var tvungen att sluta tack vare smärta. Testar gärna Litomove på mina besvär.
  Följer på Instagram @zebstars

 4. Hej!
  Jag har testat det mesta i hälsokostens hyllor för att hitta något som kan hjälpa mina leder. Tyvärr har det varit klena resultat, så trots att jag gillar både sport och friluftsliv blir det mest att jag blir stillasittande inomhus då kroppen strejkar. Litomove sport r dock något jag har missat helt, men när jag läser om det blir jag naturligtvis jättenyfiken och får hoppet åter. Hoppas jag får chansen att testa och att resultaten blir lika fantastiska som det jag läst om!
  Mvh Camilla

 5. Hejsan Malin.
  Jag är en glad tjej som haft ett liv som legat på latsidan i många år efter födsel av mina 2 helt underbara döttrar. I November 2016 fick jag ett ryggskott medans jag städade hemma i köket. Ett ryggskott som var början till 8 månader av hemsk smärta. Diskbråcket gick över efter 2 dagar men jag började få grova smärtor i benet vilket ledde till att jag hade svårt att röra mig i vardagen. Jag kunde inte sitta under längre stunder vilket till slut visade sig vara Ischias. (Stora kroppsnerven är klämd vilket skapar domningar och grov smärta och även muskelsvagheter i ben) Jag provade alla metoder. Sjukgymnast, Kiropraktor, Vårdcentralen och var till och med på akuten 4 gånger innan jag fick hjälp. Till slut så kom hjälpen och nu i Onsdags åkte jag 4 mil till vårt läns universitets sjukhus i Linköping och träffade en kirurg. Han talade om för mig att om inte jag går ner i vikt så finns chansen att jag antingen tvingas bli stelopererad vid 28 års ålder (vilket förhindrar min rörelseförmåga enormt) Eller i värsta fall förlamning. Jag har nu 6 månader på mig att gå ner hela 32 kilo för att rädda mig själv. Jag är enormt rädd men även enormt motiverad. Jag har köpt en hel del naturkost och diet produkter Men det som fattas är ju Litomove Sport. Det lilla extra tillskottet som kan få mig på gång i träningen vilket faktiskt är väldigt viktigt när man går på strikt diet så som jag kommer att göra inom dom kommande 6 månaderna. Det är enomt tufft för mig men jag är bestämd på att klara detta själv. Hoppas du har en enormt bra dag Malin.

  Mvh Jessica

 6. Hej Malin,

  jag har problem med min nacke pga. artros samt nervsmärtor. Har tagit litomove i 2,5 år. Jag har försökt att sluta, men klarar bara tio dagar utan litomove och sedan ökar smärtan avsevärt igen. Jag har försökt komma på något kul och seriöst att skriva men i hjärnan hör jag bara….

  PICK ME, PICK ME, PICK ME!!!!!!

  Vill vinna…. och prova de nya…

  Kram

 7. Älskar att träna… löpning, cykel, sim, gym mm… MEN Ischias har plågat mig under de senaste åren… inget verkar hjälpa mig. Har testat allt från massage, kiropraktik, massageterapi, sjukgymnastik mm. Däremot har jag inte testat något tillskott. Tänk om mitomove sport är lösningen? Hoppas hoppas! Följer på insta mickolsanna

 8. Jag och min kompis sporrar och stöttar varandra till att nå mål som är snäppet högre än vi tidigare nått.Oavsett väder,trötthet och dagsform har vi lockat och dragit och peppat varandra runt och vilket resultat vi fått.
  Bra kondition och glada kroppar och lycka över att vara en bit på väg mot det som aldrig tidigare gått.
  Vinner jag litomove sport blir det ytterligare en morot av digert mått.
  Tror detta är toppen för min reumatism !

 9. Hej!
  Jag skulle gärna vilja vinna detta nyponpulver för jag tror att det kan bidra till att jag mår bättre i mina muskler och leder, då jag under en längre tid haft jobbigt med smärta.