Vad skulle du göra om du var rik?

SPONSRAT INLÄGG

Min önskelista

Om jag hade obegränsat med pengar skulle jag inte ha några som helst problem att sätta sprätt på slantarna. Här är min lista på det jag skulle köpa först:

  1. En svindyr handväska, ( eller flera) förmodligen från Louis Vuitton.
  2. Ett lyxigt hus med stor tomt vid vattnet och så en läcker båt förståss.
  3. En alldeles egen liten sportig bil.
  4. Bygga en stor terass med soldäck och yacuzzi.
  5. Göra en riktigt lång, härlig resa till något ovanligt och exotiskt ställe.

Guldbil

 

En bil i guld som matchar mina skor hade varit kul.

Denna söta lilla Mini tillexempel.

Om du vill förverkliga dina drömmar, stora som små, men inte vet hur du ska få till finansieringen, finns företag som Consector  , som hjälper dig att hitta det mest förmånliga lånet just för dig, utan att du betala någon extra kostnad för tjänsten. Du fyller enkelt i ett formulär på nätet och får svar inom 24 timmar.

 

Inlägget är ett samarbete med Consector.

You may also like

1 kommentar