Äntligen lön för mödan!!!!!

Malin Tilja

Äntligen har det hänt! Det jag väntat på i flera år. En dröm har besannats. Jag ska börja att skriva på en tidning. Något jag velat så länge. Att bli handplockad för att man är en driven och seriös person som brinner för det man gör, känns så oerhört smickrande!!

Tidningen jag ska jobba med heter Kids & Family.

Tidningen ges ut fyra gånger per år i en upplaga om 35.000 exemplar. Den delas ut på 322 vårdenheter och i 362 tandläkarmottagningar i Stockholm. Kids & Family är ett livsstilsmagasin med fokus på relevanta områden så som föräldraskap, graviditet, förlossning, familjeliv, preventivmedel, sex och samlevnad. Samtliga artiklar granskas av en referensgrupp bestående av läkare, barnmorska, psykolog och dietist för att säkerställa kvaliteten.

Du hittar magasinet på MVC, BVC, barnsjukhus, förlossningar och vårdcentraler.

Jag är så stolt och glad!!!

Alm & Möller

Vill du eller ditt företag synas i tidningen?

Tveka inte att kontakta mig. Jag kommer att jobba med plocksidor med olika typer av produkter för mammor, pappor och barn, artiklar och annonsering. Tips på önskvärt innehåll mottages också såklart.

Inom en snar framtid har jag nya snygga visitkort och kommer att synas på mässor och pressvisningar som innefattar berörd målgrupp. Ser så mycket fram emot att hugga tag i mina nya utmaningar.

Jag ska dessutom få min aldeles egna sida i tidningen!!

Jag är själv mamma till två barn och jobbar på Neonatalen på Danderyds sjukhus, vilket gör att detta blir ett väldigt bra forum för mig. Familjer och barn är det jag jobbar med dagligen.

Jag har lång erfarenhet av arbetet på förlossningen också.

Ni har väl inte missat mig i Neopodden? Gå gärna in och lyssna!

I helgen blir det till att fira nere i huset på västkusten. Både bröllopsdag och nytt jobb! Tjohoo!!

 

You may also like

6 kommentarer

  1. Åh det låter verkligen super kul! 🙂 Grattis! Vilken spännande framtid du har framför dig. Och det låter verkligen som en intressant tidning. 🙂

    Kram på dig!

  2. Stort grattis Malin!!!! Vad roligt!!! Kommer att passa dig perfekt!!!

    Ja resa med barn kanske är intressant 😉 min lilla snart 2 åring har ju redan varit på 20 utlandsresor 🙂

    Kul å ses igår!

    Kramar