Nya bloggportalen heter Delacáy

Bloggportal

Funderar du på att börja blogga eller kanske flytta din blogg? Min bloggande vän Jennie och hennes kompis Anne har startat en ny bloggportal som heter Delacáy och satsar helhjärtat på denna. Jennie är expert på SEO optimering och duktig på att hjälpa till med att driva trafik, vilket är en klar fördel för dig som vill lyckas med din blogg.

Dom har redan mycket kul på gång för sina bloggare. Events, rabatter och samarbeten, även om dom precis är i uppstarten.

Det kostar ingenting att blogga på en portal och om du är helt ny bloggare kan det vara en fördel att lägga sin blogg på en på en bloggportal. Då får du hjälp med det du själv inte kan och du får hjälp med att synas.

Delacáy är en nystartad bloggportal

Personligen gillar jag inte portaler som har för många bloggare eftersom det blir svårare att kunna ge alla bra service. Dessutom är det lätt att man försvinner i mängden. Man vill ju ha kvalitén inte antalet. Ett bra sätt att lyckas med sin blogg är att vara aktiv och hålla den uppdaterad.

Bloggportal

Att starta en blogg är väldigt enkelt

Här klickar du in och följer steg för steg. Har du redan en blogg som du vill flytta är inte det heller några konstigheter. Man kan exportera hela innehållet för att importera det på den nya sidan.

Delacáy ger 10% rabatt på biljetten till SBW

Stockholm Beauty Week går av stapeln den 15-17 maj i konstnärshuset i Stockholm. En fanstastisk och lagom stor skönhetsmässa. Jag, tillsammans med Operation Smile och Rosenserien kommer att ha ett föredrag där den 15/5 kl 14.30. Boka din biljett redan nu. Delacáy erbjuder 10% rabatt på biljetten.

För mer information om Delacáy och biljetter till SBW, kontakta info@delacay.com

Hoppas vi ses på Stockholm Beauty week! Jag ser fram emot att följa din nya blogg!Bloggportal

You may also like